Kundenbewertungen

  • Goede en snelle services Personeel is erg vriendelijk en nette parking. Zeker voor herhaling vatbaar

    J Saman , Wertung 10/10 (18-10-2019)
  • We hebben nu meerdere keren gebruik gemaakt van TotalcareParking.nl en elke keer zijn we verrast door de uistekende service en betrouwbaarheid van dit bedrijf.

    Eric van Houdt, Wertung 9/10 (10-10-2019)
  • Voor de eerste maal hier de auto geparkeerd. alles was goed geregeld. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door zowel aan de balie als de chauffeur. Werd netjes naar Schiphol gebracht. Terugreis was ook meer dan prima net zoals de aflevering van de auto. Een aanrader om hier de auto te parkeren.

    Carla, Wertung 9/10 (16-10-2019)
  • Bij het in ontvangst nemen van onze auto stond er niemand achter de balie. We hebben haast 10 min moeten wachten voordat kwam er een man kwam. Er waren al andere klanten binnen aan de koffie. Een hele rare gewaarwording een lege balie.

    Anoniem, Wertung 8/10 (08-10-2019)
  • Uitstekend

    afke brink, Wertung 10/10 (16-10-2019)
  • Onze ervaring is heel goed onze auto neer gezet midden in de nacht en we werden meteen naar Schiphol gebracht . Terug hetzelfde een heel goed adres gaan we zeker meer mee doen

    Helma de Ridder, Wertung 9/10 (15-10-2019)
  • prima

    Anoniem, Wertung 8/10 (15-10-2019)
  • Prettig bedrijf waar je vertrouwd je auto kan achter laten.

    marc, Wertung 10/10 (14-10-2019)
  • Goed bereikbaar. Prima service.

    A. van Yperen, Wertung 10/10 (14-10-2019)
  • Positief klantvriendelijk servicegericht

    Anoniem, Wertung 9/10 (13-10-2019)
  • Is erg goed gegaan ook het heen en weer ophalen naar en van Schiphol ging goed alleen één opmerking van de chauffeur naar Schiphol vond ik niet zo geslaagd hij vroeg waar wij heen gingen ik zei vertrekhal 3 en hij zei toen van dat hij wel wat vaker daar kwam hij heeft van mij dus geen fooi gekregen. verder zeer tevreden. Aanrader

    Willem, Wertung 7/10 (05-10-2019)
  • Prima Goede en snelle service

    Anoniem, Wertung 8/10 (05-10-2019)
  • Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf - klantvriendelijk - makkelijk bereikbaar - snelle ophaalservice - alles heel goed geregeld.

    Colinda, Wertung 10/10 (12-10-2019)
  • Anoniem, Wertung 10/10 (13-10-2019)
  • Uitstekende organisatie en locatie

    wouter Land, Wertung 10/10 (12-10-2019)
  • Vriendelijke medewerkers alles verliep vlot en volgens plan op de terug weg even moeten wachten op het transfer busje maar was duidelijk gecommuniceerd

    Rob Krijger, Wertung 9/10 (11-10-2019)
  • informatie reserveren en betalen via website uitstekend. ontvangst gastvrij korte wachttijd voor transfer naar schiphol. duidelijke info voor terugkomst op schiphol. Rit veilig en reistijd prima.

    Ad uit Nieuwegein, Wertung 9/10 (08-10-2019)
  • Meer dan 12 jaar ervaring

    W.westerink, Wertung 8/10 (30-09-2019)
  • snel vriendelijk goed geregeld

    H. Beuns, Wertung 8/10 (29-09-2019)
  • Ontzettend tevreden Super lieve en behulpzame en vriendelijke medewerkers hielpen de koffers inladen ook weer in onze eigen auto. Toen we geland waren duurde het 10 minuten toen stond het busje alweer voor ons klaar. Auto stond netjes op ons te wachten.

    Mazee, Wertung 10/10 (05-10-2019)
  • opnieuw prima ervaring.

    C.Smit, Wertung 10/10 (27-09-2019)
  • Zeer goede service

    Andrea, Wertung 10/10 (03-10-2019)
  • Na meerdere jaren gebruik te hebben gemaakt van jullie service kunnen wij uit ervaring spreken . Prima service verlening. Correcte en vlotte behandeling. Prima bedrijf om mee samen te werken

    M. Ten Tije , Wertung 10/10 (03-10-2019)
  • Keurig geregeld .En geen lange wachttijden met wegbrengen en ophalen .Top.

    Jacqueline Verhoeven, Wertung 10/10 (03-10-2019)
  • Goed. Uitleg na de afslag richting gebouw TCP kan duidelijker.

    F. Verhoeven Breda, Wertung 8/10 (01-10-2019)

Über Park and Fly

Bei Park and Fly reservieren Sie als Geschäfts- oder Privat-(Flug-)Reisender einen bezahlbaren Parkplatz in der Nähe des Flughafens Schiphol. Außerdem profitieren Sie von extra Services.

Innen- und Außenparkplätze

Unsere (überdachten)Parkplätze werden 24 Stunden videoüberwacht und beaufsichtigt. Bei uns können Sie Ihren Wagen mit ruhigem Gefühl abstellen. In unserem großen Parkhaus ist immer Platz.

9

Als bestes Parkhaus bei Schiphol bewertet

Kunden geben Park and Fly durchschnittlich 9 von 10 Punkten und immerhin empfehlen uns 99% weiter. Sehen Sie sich die Erfahrungsberichte von etwa fünfhundert Benutzern an!