Kundenbewertungen

  • zeer fijne ervaring

    Anita Nooteboom, Wertung 10/10 (20-06-2019)
  • Zeer goed

    Jimmy Martens, Wertung 10/10 (20-06-2019)
  • Super fijn geholpen Bij aankomst stond de bus al klaar. Bij terugkomst gebeld en toen werden we na 10 minuten opgehaald. Voor herhaling vatbaar

    Anoniem, Wertung 10/10 (20-06-2019)
  • Mijn eerste ervaring was geweldig

    MC van den Boom, Wertung 10/10 (19-06-2019)
  • Goed. Laatste chauffeur was niet op de hoogte van wegomleggingen en wist niet hoe weer goed te rijden. Wel vervelend dat de naam nu weer veranderd lijkt te zijn. Geeft verwarring. Hier onder staat weer park en fly

    Pruysen, Wertung 8/10 (19-06-2019)
  • Very good service

    Anoniem, Wertung 10/10 (19-06-2019)
  • Goede ervaringen. Geen opmerkingen.

    Anoniem, Wertung 8/10 (10-06-2019)
  • Uitstekend

    cornelis de kraker, Wertung 10/10 (17-06-2019)
  • Aangenaam verrast door het vriendelijke onthaal en de professionele service.

    Joris Van Roy, Wertung 10/10 (17-06-2019)
  • Wij zijn zeer goed ontvangen en alles is netjes verlopen. Prima op tijd.

    Zeer netjes ontvangen en alles is goed geregeld. Alles op tijd, Wertung 9/10 (16-06-2019)
  • Goede ontvangst en transport naar Schiphol. Ophalen was ook goed geregeld en uiitgevoerd.

    Anoniem, Wertung 8/10 (15-06-2019)
  • Goede service en alles goed geregeld

    Jacqueline Hartman, Wertung 10/10 (14-06-2019)
  • zeer goed

    j veltman, Wertung 8/10 (14-06-2019)
  • We parkeren hier al 10 jaar.Prima service

    sjaak janssen, Wertung 10/10 (13-06-2019)
  • Zeer tevreden

    Anoniem, Wertung 9/10 (12-06-2019)
  • Uitstekende service

    Eitink, Wertung 10/10 (11-06-2019)
  • top geregeld vriendelijk en snel we waren een beetje verlaat ivm de vele files

    P. Te Nijenhuis, Wertung 10/10 (11-06-2019)
  • Bij aankomst ontvangen bij de balie sleutel afgegeven en betaald. Daarna even wachten op het kleine busje en afgezet bij de terminal. Bij terugkomst gebeld en op de afgesproken plek opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats waar onze auto klaar stond. Kortom een korte rit Nasr Schiphol en prima georganiseerde rit heen en weer zal ons besluiten dat we zeker bij jullie terugkomen.

    Anoniem, Wertung 9/10 (11-06-2019)
  • Geweldig

    Anoniem, Wertung 10/10 (11-06-2019)
  • Heel goed en correct

    Reshma, Wertung 8/10 (10-06-2019)
  • Bij aankomst op de parking stond de shuttle al op ons te wachten om ons naar schiphol te brengen bagage werd goed behandeld en door de chauffeur in en uitgeladen. Informatie bij terugkeer werd goed uitgelegd en we kregen nog extra de te volgen procedure in een brochure mee.

    Van Den Ryn Charles, Wertung 10/10 (10-06-2019)
  • Aardige mensen maar ook erg behulpzaam. Doen wat ze zeggen. Er is geen makkelijker manier om je auto te stallen dan bij total parking. Ik heb al weer geboekt voor september. Top bedrijf.

    Goossens , Wertung 10/10 (09-06-2019)
  • Was heel goed geregeld toppie

    Fam van Oversteeg, Wertung 10/10 (09-06-2019)
  • Nette en snelle service en we werden geholpen door erg aardige mensen.

    Anoniem, Wertung 10/10 (09-06-2019)
  • Goede ervaring met dit bedrijf dit was voor mij de eerste keer op aanbeveling van iemand anders. Volgende keer zal ik zeker opnieuw mijn auto hier parkeren.

    Anoniem, Wertung 10/10 (08-06-2019)

Über Park and Fly

Bei Park and Fly reservieren Sie als Geschäfts- oder Privat-(Flug-)Reisender einen bezahlbaren Parkplatz in der Nähe des Flughafens Schiphol. Außerdem profitieren Sie von extra Services.

Innen- und Außenparkplätze

Unsere (überdachten)Parkplätze werden 24 Stunden videoüberwacht und beaufsichtigt. Bei uns können Sie Ihren Wagen mit ruhigem Gefühl abstellen. In unserem großen Parkhaus ist immer Platz.

9

Als bestes Parkhaus bei Schiphol bewertet

Kunden geben Park and Fly durchschnittlich 9 von 10 Punkten und immerhin empfehlen uns 99% weiter. Sehen Sie sich die Erfahrungsberichte von etwa fünfhundert Benutzern an!